zaterdag 2 maart 2019

IK VERTREK...

Emigreren mét je grote liefde, náár je grote liefde... Dat is wat we deze maand gaan doen. Zuidwest Hongarije is in de afgelopen negen jaar steeds meer ons 'Thuis' geworden. Die liefde voor het land begon toen we in mei 2010 de Vlinderboerderij als vakantiewoning kochten, en werd eigenlijk alleen maar heviger naar mate we er vaker kwamen. Nu we begin december 2018 ons huis in Nederland verkocht hebben, weten we dat in het jaar 2019 een mooie nieuwe fase in ons leven gaat beginnen.

Wij vertrekken!
Tijdens de kerstvakantie van 2018 maken we de laatste 'vakantiereis' naar Hongarije. Een afspraak is gemaakt met een Zwitserse aannemer die in de buurt woont van ons nieuwe huis om te babbelen over de nodige werkzaamheden in het nieuwe huis. Samen met zijn Hongaarse team gaat hij kort daarna al beginnen met de renovatie binnenshuis. Dat gebeurt grondig en snel. We worden in Nederland bijna elke dag online op de hoogte gebracht via een kort verslag, vragen en foto's van de gemaakte vorderingen. We zijn blij met deze vakmensen, want op afstand een verbouwing aansturen blijft altijd een uitdaging.

Volop aan het verbouwen in ons nieuwe woonhuis
De boekingen van gasten voor de vakantieboerderijen komen ook gestaag binnen, de overdracht op ons werk is in volle gang gezet en van alles regelen voor ons eigen 'ik vertrek' in Nederland maakt dat we momenteel leven tussen twee werelden. Zo goed als mogelijk voorbereid op alles wat komen gaat, geeft het toch een gezonde spanning. We hebben enorm veel zin om dit nieuwe hoofdstuk van ons leven te gaan schrijven.Welkom in Hongarije

Voel je welkom in onze twee vakantieboerderijen in het mooie zuiden van Hongarije. De Vlinder- en de Klompenboerderij bieden plek aan maximaal 7 personen (3 en 4 personen). Een stedentrip combi met Boedapest & Balatonmeer of een combinatie reis met Kroatië (Plitvice meren en Dalmatische kust) is ook een leuke optie. Al zul je dan al snel terugverlangen naar de rust en de idylle van het hongaarse landleven. Je bent gewaarschuwd!

NIEUW: blog blijven volgen? Activeer dan de knop 'Volgen', in de rechterkolom van dit blog en krijg automatisch een melding bij een nieuw bericht. 

® Het Zoete Hongaarse Leven 

 
BannerFans.com

1 opmerking: