woensdag 14 december 2011

De binnenhuisarchitect

[december 2011]
Vanavond weer lekker geklust aan ons huisje. 

Op afstand. 

Op 1350 km afstand zelfs. 

Hoe? 

Nou, digitaal natuurlijk! 

Ik heb mijn architectonische kunsten botgevierd met een (niet langer) gratis ontwerptool. Een erg handig hulpmiddel om de indeling van het vakantiehuis waarheidsgetrouw weer te geven. En ook nog leuk om te doen. Mag het eindresultaat er zijn? Oordeel zelf, tadaaaa:


Daarnaast ook handig om te gebruiken op de website van het Vlinderboerderijtje. Wanneer we het huisje gaan verhuren aan familie, vrienden, kennissen en overig geïnteresseerden. Potentiële huurders krijgen zo al een goed beeld van de indeling van hun vakantiestek.

  ® Het Zoete Hongaarse Leven

6 opmerkingen:

 1. Dat heb je heel leuk gedaan. Om niet opnieuw het wiel uit te vinden zoude wij het leuk vinden om te weten welke link je van wat gebruikt heb?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Rob en Antoinette,

  Dat is heel eenvoudig. Ga naar mijn website http://droomtuin.jouwpagina.nl/ en kies uit het rijtje rechtsboven (populairste links) de link 'gratis ontwerptool'. Veel suc6!

  PS: hebben jullie een facebook account? Ik zou het leuk vinden om jullie avonturen ook te volgen en af en toe met elkaar te kletsen via een pb'tje;-)
  Grtz, Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja wij hebben ook een account op facebook onder RenA, maar wij weten niet goed wat wij er mee kunnen en sluiten deze na het bekijken weer af.
  gr RenA

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat ziet er allemaal erg leuk uit,mooi gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi plan heb je gemaakt. Zit zelf ook aan een herindeling te denken.

  BeantwoordenVerwijderen