vrijdag 28 januari 2011

Er was eens .... een Vlinderboerderijtje

Volgens mij denkt bijna iedereen er wel eens over na; zou het niet heerlijk zijn om een eigen stulpje te hebben in een warm land. In de auto of in het vliegtuig stappen en zo naar je 2e thuis, druiven plukken uit eigen tuin en even bijbabbelen met je 'nieuwe' buren in een andere taal, die je je amechtig probeert eigen te maken...
mowing the lawn...

Ook wij (Rob en Hilda uit Reuver) hadden het hier vaak over, maar net als zovelen dachten ook wij; een onbereikbare droom. Te duur, of anders toch zeker een te groot risico (denk aan al die programma's met stuntelige landgenoten als Ik vertrek etc). Een kat in de zak ligt op de loer, kapitaalvernietiging is het. Bovendien; dan MOET je ieder jaar wel naar je vakantiehuis en kom je nooit meer ergens anders, toch?

Ondanks al deze 'adviezen' trokken wij mei 2010  met de stoute schoenen aan het vliegtuig in op weg naar Boedapest om een langgekoesterde droom te realiseren. Om een eigen boerderijtje of 'Tanya' in het verrassend mooie Hongarije te gaan bezichtigen en misschien wel te kopen voor een zeer betaalbare prijs! En zo ontstond 'Pillangó Tanya' of het Vlinderboerderijtje. Graag willen wij in dit BLOG onze belevenissen delen over dit avontuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten